Natuurlijke bakpoeder van 4 x 16 gr - Castelló
Ref: 0ZB7
Dubbelwerkende chemische bakpoeder die de perfecte textuur en ideaal volume aan je cakes, muffins en andere zoetigheden zal geven.
Kenmerken:
- Bevat 4 zakjes van 16 g elk.
- Poeder zonder geur, wit of crèmekleurig en met een zure smaak.
- Verlaagd natriumgehalte: 60% minder.
- Glutenvrij.
- Zonder aluminium, fosfaten of GGO's.
- Kosjer gecertificeerd.
- Opslaan in een geurvrije en droge zone. 15-25 ºC en 40-60% relatieve vochtigheid. Beschermd tegen licht en geïsoleerd van de grond.
Gebruiken en consumenten:
- Gebruikt als rijsmiddel voor deeg, beslag en als sponsachtig middel voor omeletten.
- Geschikt voor mensen met hypertensie problemen (60% minder natrium in vergelijking met vergelijkbare producten).
Gebruiksaanwijzing:
- De aangegeven doseringen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van het recept.
- Voor banketbakkerij ongeveer 16 g gebruikt voor 400 gram bloem. Mix de bakpoeder gelijkmatig met de bloem voordat andere ingrediënten worden toegevoegd.
- In omeletten, gebruik 8 gram per 3 eieren, klop de eieren goed met de bakpoeder voordat andere ingrediënten worden toegevoegd.
- In beslag gebruik 8 g voor 250 g bloem.
Ingrediënten: Rijsmiddelen (glucono-delta-lacton E-575), natriumbicarbonaat (E-500ii), maïszetmeel, zuurteregelaar (kaliumtartraat E-336i).
- Inhoud per zakje: 16 g
- Totale hoeveelheid: 64 g