Natuurlijke bakpoeder van 4 x 16 gr - Castelló

Ref: 0ZB7
2,30 €

-
+

Dubbelwerkende chemische bakpoeder die de perfecte textuur en ideaal volume aan je cakes, muffins en andere zoetigheden zal geven.

Kenmerken:

  • Bevat 4 zakjes van 16 g elk.
  • Poeder zonder geur, wit of crèmekleurig en met een zure smaak.
  • Verlaagd natriumgehalte: 60% minder.
  • Glutenvrij.
  • Zonder aluminium, fosfaten of GGO's.
  • Kosjer gecertificeerd.
  • Opslaan in een geurvrije en droge zone. 15-25 ºC en 40-60% relatieve vochtigheid. Beschermd tegen licht en geïsoleerd van de grond.

Gebruiken en consumenten:

  • Gebruikt als rijsmiddel voor deeg, beslag en als sponsachtig middel voor omeletten.
  • Geschikt voor mensen met hypertensie problemen (60% minder natrium in vergelijking met vergelijkbare producten).

Gebruiksaanwijzing:

  • De aangegeven doseringen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van het recept.
  • Voor banketbakkerij ongeveer 16 g gebruikt voor 400 gram bloem. Mix de bakpoeder gelijkmatig met de bloem voordat andere ingrediënten worden toegevoegd.
  • In omeletten, gebruik 8 gram per 3 eieren, klop de eieren goed met de bakpoeder voordat andere ingrediënten worden toegevoegd.
  • In beslag gebruik 8 g voor 250 g bloem.

Ingrediënten: Rijsmiddelen (glucono-delta-lacton E-575), natriumbicarbonaat (E-500ii), maïszetmeel, zuurteregelaar (kaliumtartraat E-336i).

  • Inhoud per zakje: 16 g
  • Totale hoeveelheid: 64 g


+
+
+
+