Bereiding voor Belgische Wafels van 1 kg - FunCakes
retour
Betaling
Kenmerken:
- Geniet van de lekkerste Belgische wafels met deze bereiding.
- Halal gecertificeerd.
- Kan sporen van ei, soja, melk, lupine bevatten.
- Bewaring: bewaren op een koele en droge plaats.
Bereidingswijze:
- De ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn.
- Gebruik een mixer met kneedhaken om 500 g van de bereiding, 150 g boter (room- of zacht), 175 ml water en 1 ei (50 g) ongeveer 3-4 minuten te mengen tot een gladde massa.
- Meng 200 g FunCakes Parel Suiker (FunCakes Pearl Sugar) met 20 g licht gesmolten boter (zacht).
- Meng met een spatel de beboterde parelsuiker gedurende 30 seconden door het eerder verkregen deeg.
- Verwarm het wafelijzer voor en vet beide zijden van het ijzer in. Maak bollen van het deeg van ongeveer 70 g (ong. 15 stuks).
- Bak de wafels gedurende 3-4 minuten tot ze goudbruin zijn. Indien gewenst, versier de wafels met slagroom, vers fruit etc.
Ingrediënten: tarwemeel, suiker, gemodificeerd zetmeel, rijsmiddel: E450, E500, plantaardige olie en vet (koolzaad), tarwegluten, zout, emulgator: E471 (palm), E472e (zonnebloem, koolzaadzaad), verdikkingsmiddel: E466, aroma, enzymen (tarwe).
Werkelijke afmetingen- Hoeveelheid: 1 kg
Klanten die dit product kochten, kochten ook
Het beste Goffre-deeg dat we ooit hebben geproefd.
Automatisch vertaald commentaar (originele opmerking bekijken)
La mejor masa de Goffre que hemos probado.
Zou u dit product aanbevelen? Ja
Perfect, makkelijk en snel te bereiden.
Automatisch vertaald commentaar (originele opmerking bekijken)
Perfecto, fácil y rápida de preparar.
Zou u dit product aanbevelen? Ja
Snel te bereiden, goede smaak.
Automatisch vertaald commentaar (originele opmerking bekijken)
Rápida de preparar, buen sabor.
Zou u dit product aanbevelen? Ja
We waren dol op de smaak en hoe makkelijk het te maken is met de kleintjes.
Automatisch vertaald commentaar (originele opmerking bekijken)
Nos ha encantado el sabor y lo fácil que resulta hacer con los más pequeños.
Zou u dit product aanbevelen? Ja